fbpx
Concursuri de alergare 2018

Concursuri de alergare și bicicletă 2018

 

Odată cu venirea primelor zile mai calde, lumea începe să iasă la alergat și biciclit. Și noi am observat o ușoară creștere a participării la alergările de grup pe care le organizăm la SUNT ÎN FORMĂ. Te invităm și pe tine la viitoarele ediții și poți să găsești aici calendarul complet al întâlnirilor din 2018.

În acest articol ne-am propus să îți prezentăm calendarul concursurilor de alergare în 2018, atât alergări montane, cât și de asfalt.

Dacă observi orice neconformitate sau omisiune în lista de mai jos, poți să ne atenționezi pe adresa: alerg@sunt-in-forma.ro.

 

Concursuri de alergare și bicicletă 2018

 

Să ne vedem la cât mai multe dintre aceste competiții în 2018 și nu uita că doar de tine depinde să fii în formă, ieșind cât mai des la alergat, mers cu bicicleta sau orice altă formă de mișcare!

 

Dacă îți dorești să îți îmbunătățești performanța în alergare prin antrenamente cu un coordonator și o comunitate cu care să alergi, te așteptăm la edițiile de alergare SUNT ÎN FORMĂ, desfășurate bilunar, Joia, pe Stadionul Dinamo București.

 

Mult succes la competițiile alese!

 

Mulțumiri, 36fit.com & Robert Cadar pentru permisiunea de a prelua din informații!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *