fbpx
Ce nivel de pregătire în domeniul alergării este necesar?

Nu ai nevoie de experiență anterioară în alergare. Odată ce ai ajuns la prima întâlnire, indiferent de programul ales, vom începe progresiv, plecând de la nivelul tău actual de pregătire, chiar dacă îți lipsește experiențas anterioară.  Îți recomandăm ca în prealabil să faci un consult medical pentru a verifica dacă dacă ești apt pentru alergare.

 

 

Cum știu dacă sunt apt / îmi este recomandat să alerg?

Cel mai bun sfat pe care ți-l putem putem oferi este să mergi la un control medical de rutină. Noi colaborăm cu o clinică specializată pentru sportivi, ale cărei date de contact le poți vedea mai jos:

MedySportline, http://www.medysportline.ro/

Telefon: +4 0744.549.934

Adresa: Str. Brânduşelor, Nr. 66, Etaj 1, Bucureşti (zona VITAN)

Care este echipamentul cu care pot veni la întâlnirile de alergare?

Minimul de echipament este constituit din pantofi de alergare, un tricou și pantaloni tehnici. Dacă însă nu ai deja acest echipament minimal, îți recomandăm să nu investești în niciun articol până nu vii să stăm de vorbă. La prima întâlnire vei primi o listă completă cu echipament adecvat nivelului atât tău de pregătire, dcât și bugetului aproximativ de care dispui.

Singura oră pentru întâlnirile SUNT ÎN FORMĂ este ora 6.00 AM?

Momentan da. Pe viitor, este posibil să mai avem alte ore de începere, însă ele se vor încadra întotdeauna în intervalul 4.00-9.00 AM, deoarece credem în beneficiile oferite de alergările matinale, filosofie pe care o și explicăm la majoritatea edițiilor de alergare pe care le organizăm.

Există alte costuri în afară de cele deja menționate în descrierea programelor / evenimentelor?

În descrierea fiecărui program sunt menționate complet sumele de investit și dacă există sau nu costuri suplimentare asociate – singurul program unde există o taxă ce se plătește la Stadionul Dinamo (2 lei / oră) este programul SUNT ÎN FORMĂ NATURALĂ.

Este nevoie să aduc cu mine apă, alimente, energizante?

Nu. La fiecare întâlnire asigurăm participanților un punct de rehidratare și refresh, dotat cu apă, fructe sau energizante (după caz). Așa că nu e nevoie să aduci nimic, decât dacă tu simți că anumite produse cu care ești obișnuit nu pot lipsi de la antrenamentele tale.

Nu ai găsit ceea ce căutai?

Phone 0737593926, 0722446352
E-mail alerg@sunt-in-forma.ro
Address Bucuresti, RO, Stadionul Dinamo