fbpx
David Iancu, primul finisher român la Swiss Iron Trail

David Iancu, primul finisher român la Swiss Iron Trail

Ultramaratonistul David Iancu a finalizat una dintre cele mai dificile ultra-uri din Europa, SWISS IRON TRAIL, 214.4 km de alergare montană, cu 11.030 de m diferență de nivel.

David a încheiat competiția pe locul 21, în 50 de ore și 31 de minute la general și pe locul 2 la categoria lui de vârstă (20-29 de ani). Este primul român care reușește această performanță și merită toate aprecierile noastre. Bravo, David!

El a fost susținut permanent de un grup de entuziaști de acasă, iar după cursă a declarat: “M-a ajutat Dumnezeu și am reușit să pun steagul României pe harta Irontrail. A fost de departe cea mai grea cursă din viața mea. Voi povesti mai multe pe blog.”

Cei care vor să afle toată povestea concursului, cât și articole de la alte curse la care a participat ultramaratonistul, pot urmări postările lui David aici:

http://student-la-poli.blogspot.ro/

Swiss Iron Trail a fost câștigat de Kienzl Peter, cu un timp de 34:44.11.

Sportivul italian este specializat în alergarea de curse de ultramaraton. Mai multe despre rezultatele impresionante ale atletului care a câștigat Swiss Iron Trail, puteți găsi aici.

Foto: Luiza Loloiu, David Iancu (facebook), Hoka One One

Un articol de: Eliza Nițescu

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *