fbpx
Un magazin interactiv pentru sportivi

Un magazin interactiv pentru sportivi

S-a lansat stonefeet, magazinul de articole sportive care încurajează dezvoltarea comunităților locale în domeniu

 

București, 23 martie 2018 – Sa lansat magazinul sportiv stonefeet al cărui scop este de a ajuta comunitățile sportive românești să se dezvolte și de a facilita interacțiunea pasionaților de aventură. Situat într-o locație centrală din București, stonefeet oferă o gamă variată de produse pentru ciclism, alergare și drumeție, putând fi accesat și online pe www.stonefeet.ro.

 

stonefeet se adresează nu doar atleților de performanță, ci mai ales celor care devin atleți în momentul în care aleg sportul și îl integrează natural în stilul lor de viață. Fie că este vorba de echipament de alergare pentru o competiție de atletism sau de alegerea produselor ideale pentru plimbările cu bicicleta în timpul liber, personalul magazinului oferă recomandări, sprijin si sfaturi utile atât sportivilor de performanță, cât și celor care achiziționează pentru prima dată echipament sportiv.

stonefeet pune la dispoziția pasionaților din domeniu cele mai noi și mai performante produse de pe piață, tehnologii de top, asistență și consiliere avizată. Echipa este formată din persoane tinere cu o experiență vastă în domeniu, care au transformat pasiunea pentru sport în stil de viață. Consilierii stonefeet vor oferi suport în alegerea echipamentului corect, dar și sfaturi personalizate, potrivite nevoilor fiecăruia, pentru îndeplinirea cu succes a obiectivelor sportive.

 

“Sportul ocupă un loc fruntaș în viețile noastre și știm cât de importantă este alegerea și folosirea echipamentul adecvat atunci când faci mișcare. Experiența în domeniu și pasiunea reprezintă fundamentul brandului stonefeet. Ne dorim să fim aproape de clienți și de nevoile lor, să le oferim soluții personalizate, implicându-ne, în același timp, în comunitățile sportive din România. Ne dorim să susținem inițiativele care provoacă oamenii la mișcare și promovează sportul ca stil de viață, devenind astfel un punct de pornire și interacțiune pentru toți cei care aleg aventura atunci când ies din casă. Începând de astăzi, așteptăm toți iubitorii sportului să ne treacă pragul în magazinul fizic, dar și online”, declară Laura Bunescu, director general stonefeet.

 

Magazinul are o suprafață de 150 de metri pătrați și pune la dispoziție produse dedicate pentru ciclism și alergare. Brandurile găzduite de magazin sunt: Cannondale, GT, Giro, Bell, Blackburn, Fabric, Sugoi, Crankbrothers, Garmin, Michelin și ON Running.

O gamă mai largă de produse și branduri se regăsește în magazinul online www.stonefeet.ro. Pe lângă produsele existente în showroom, e-shop-ul completează gama pentru sporturi precum drumeție, hiking, camping, schi și snowboard, alăturând branduri precum NordBlanc, Buff, The North Face și Salomon.

 

stonefeet înțelege importanța comunităților sportive locale și le va oferi acestora ocazii de interacțiune și de învățare prin evenimente organizate în mod constant.

 

Magazinul stonefeet este situat pe Splaiul Unirii nr. 96, Sector 4, București, iar programul de lucru este de luni până vineri între orele 11:00 – 19:30 și sâmbăta între 10:00 – 14:00.

 

 

Pentru întrebări sau informații suplimentare:

Corina Nițescu / Corina@321sport.ro / 0731.227.667

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *