fbpx
Ultima zi de înscrieri la Semimaratonul Bucuriei de la Urlați!

Ultima zi de înscrieri la Semimaratonul Bucuriei de la Urlați!

Asociația Start Now vă invită să alergați în Dealul Mare, jud. Prahova la o evadare în natură, aer curat și multă voie bună!

 

Pe 29 Septembrie 2018, Asociația Start Now, alături de Primăria Urlați şi de o serie de parteneri, va organiza evenimentul de alergare SemiMaratonul Bucuriei, aflat la cea de-a treia ediție.

 

Se continuă susținerea unei cauze sociale prin fondurile strânse în urma proiectului.

La prima ediție, din 2016, au fost prezenți în jur de 400 de participanți, iar cu o parte din fondurile strânse s-a reușit construirea unui teren de sport pentru copiii de la Centrul de Zi – Sfântul Stelian, din Urlați.

Este extraordinar atunci când adulții descoperă sau redescoperă dorința de a face sport. Dar ideal este ca și copii noștri să se îndrăgostească de sport, de la cele mai fragede vârste și să continue în a-l practica până la cele mai înaintate.

 

Cauza susținută de ediţia a II-a, din 2017, a #SemiMaratonuluiBucuriei a fost dotarea cu echipament sportiv a unităților școlare din Urlați, de la mic la mare: Grădinița cu program prelungit “Clopoțica”, Scoala Gimnazială Cănuță Ionescu și Liceul Teoretic Brâncoveanu – Vodă.

 

De asemenea, orgnizatorii au considerat important să ofere un mic gest de apreciere (medalii și ghiozdane) elevilor cu rezultate bune la învățătură de la instituţiile de învăţămant menționate.

 

O selecție a albumelor de fotografii găsiţi aici – http://bit.ly/2ySlvJ1

Filmul evenimentului poate fi vizionat aici – http://bit.ly/2kpyeNF

Va fi continuată şi în 2018 dotarea cu echipament sportiv a şcolilor menţionate.

Evenimentul Semimaratonul Bucuriei susține practicarea sportului alături de familie și de prieteni, garantând o porție serioasă de sănătate și de BUCURIE!

 

Traseele de alergare îmbină peisajul dealurilor pline de podgorii cu istoria conacelor boierești, iar după linia de finish gustul tomnatic al mustului proaspăt va răsplăti efortul depus de concurenți.

 

De asemenea, după terminarea tuturor curselor, începând cu ora 17.00, va fi organizată o petrecere la care sunt invitați toți participanții.

 

Mai multe detalii despre curse și înscrieri pot fi găsite accesând pagina facebook a evenimentului „Semimaratonul Bucuriei”-

https://www.facebook.com/SemimaratonulBucuriei/ , precum și pagina Asociației Start Now – https://www.facebook.com/AsociatiaStartNow/ sau pe site-ul evenimentului, www.runtourlati.ro.

Aproximativ 200 de oameni sunt deja înscrişi la ediţia cu numărul 3.

 

O serie de parteneri s-au alăturat deja evenimentului: Primaria Urlați, P&G Urlați, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport, Decathlon Ploiești, Plastipak Urlați, Metigla, Maspex Romania, Grupul Bucuria Alergării, 4Run, Adrenallina, Sunt In Forma, etc.

 

Va fi organizată și în acest an, cursa fotoliilor rulante, având alături Fundația Motivation și Asociația Roțile Schimbării.

 

Se vor organiza următoarele probe de alergare: – Semimaraton 21,5 km; – Cros 10.8 km; – Cursa fotoliilor rulante – 3km; – Cursa familiei – 800 m

 

Cursele copiilor: de la 3 la 5 ani – 200m De la 5 la 8 ani – 400m De la 8 la 10 ani – 600m De la 10 la 13 ani – 800m De la 13 la 16 ani – 1000m Pentru cursele copiilor si cursa fotollilor rulante, taxele sunt zero.

Luni, 24 Septembrie 2018 este ultima zi de înscrieri la cursă:

www.runtourlati.ro

 

Organizatorii intenționează ca acest eveniment să devină o tradiție nu doar pentru Orașul Urlați, ci pentru întreg județul, promovând, în fața alergătorilor veniți din toată țara, atât sportul, ci și zona viticolă a Prahovei.

 

Semimaratonul Bucuriei poate deveni o sărbătoare a orașului Urlați, atât pentru localnici, cât și pentru participanți, pentru că zona este una deosebită și merită toată atenția, atât din punct de vedere sportiv, cât și turistic.

 

—————————————————-

Start Now! este o asociație non-profit care își propune să aducă în comunitatea prahoveană proiecte de impact (educaționale, sportive, sociale, de antreprenoriat) și care să genereze valoare pentru cei implicați.

Din portofoliul nostru fac parte: proiectul și evenimentul #BucuriaAlergarii –www.bucuria-alergarii.roo întâlnire săptămânală desfășurată la Sala Sporturilor Olimpia Ploiești, ajuns la ediția 35 din anul 3 de existență, cu peste 50 de membri de toate vârstele; proiectul 11even Experiences Ploiești, Campania Book-Uria Alergării – Book-Uria Cititului, Semimaratonul Urlați, etc.

—————————————————-

Detalii și înscrieri:

www.runtourlati.ro

www.start-now.ro

Date de contact:

contact@start-now.ro

Vlad Gihac –Manager de proiect – 0722 999 750

Iulian Șerban – Președinte Start Now – 0732 232 871

Ana Alexiu – Vicepreședinte Start Now– Responsabil PR 0721 211 348

Ploiești, 25 Iulie 2018

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *