fbpx
Speranță la viață pentru Adina!

Speranță la viață pentru Adina!

Într-un timp în care viața ne aleargă permanent, te invităm să alergi și TU pentru o viață!

Liga Studenților Electroniști dă startul celei de-a IX-a ediții a cross-ului caritabil “Aleargă Pentru Viață”. Evenimentul va avea loc în data de 5 Mai 2018, în incinta Rectoratului Universității Politehnica din București.

Cu o tradiție de peste opt ani, cross-ul caritabil a strâns, de la an la an, sute de participanți din toate categoriile de vârstă, în lupta pentru o nouă șansă. “Aleargă Pentru Viață!” reprezintă o speranță pentru oamenii cărora viața le-a pus în cale mai multe momente de cumpănă și tristețe. De-a lungul celor opt ani, Lig Studenților a reușit să aducă zâmbetul pe buze persoanelor sprijinite și să contribuie la recuperarea lor medicală.

Tu cum ți-ai imagina viața la 23 de ani? Probabil plin de speranță, energie și cu multe planuri de viitor la care să lucrezi. Ce se întâmplă, însă, atunci când abia trezit din visul copilăriei, cu dorința de zbor spre infinit, viața te obligă să spui stop speranțelor, familiei, chiar și celor mai mici bucurii ale sufletului tău tânăr? Adina Ioana Alecu este o tânără studentă a Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației. În urmă cu un an se pregătea din greu să își vadă visele devenind realitate, însă a ajuns captivă în propria-i viață. În prag de licență, Adina acuza dureri puternice de cap puse pe seama stresului. O tumoare malignă a fost descoperită pe fosa pterigo-maxilară stângă, cu extindere intracerebrală la nivelul fosei cerebrale medii, care se află într-un ghem de nervi și care crește foarte rapid. Din păcate, aceasta îi reduce, pe zi ce trece, șansele la viață. Suma necesară însănătoșirii Adinei, ce include costul tratamentelor, spitalizării și pe cel al analizelor, ajunge la 93.000 EURO.

 

O sumă aparent mare, însă cine se poate încumeta să pună prețul pe o viață, o viață plină de lacrimi și iubire, trecut și viitor?! Se spune că viața este efemeră, însă infinitul poate să fie atins când toate speranțele noastre devin realitate, când sufletul nostru împăcat pășește spre alte orizonturi! Împreună îi putem oferi Adinei șansa de a continua să viseze, trăind așa cum își dorește!

Așadar, pentru că o șansă la viață nu are preț, pentru solidaritatea de care a dat dovadă poporul, indiferent de generație și mai ales pentru Adina, vă invităm să vă alăturați demersului nostru de a reda energia vitală acestui suflet împovărat.

Accesul la eveniment se face pe baza donațiilor participanților ce achită contravaloarea brățărilor: 20 de lei.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa paginile:

www.facebook.com/AleargapentruViata/

www.aleargapentruviata.ro

sau

www.facebook.com/saveadina/

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *