fbpx
Naționala de fotbal a României, în haine de Sărbătoare

Naționala de fotbal a României, în haine de Sărbătoare

 
Pentru că în curând România va aniversa 100 de ani de la Marea Unire (în Ianuarie 2018), Federația Română de Fotbal a lansat noul echipament al primei reprezentative, ca o surpriză pentru toți iubitorii sportului rege.
 
Acesta va avea un blazon stilizat, ce cuprinde o reinterpretare modernă a stemei naționale și simbolurile adaptate ale celor cinci provincii românești concentrate în jurul unui pentagon asemănător celui de pe mingile de fotbal. Iată, deci, un blazon care ne unește sub același scop: scutul sub care intrăm cu toții în luptă, la fiecare meci. Lucrarea este marca Brandient.

”Mă bucur foarte mult că noul drum pe care l-a început Echipa Națională coincide cu acest nou echipament și această nouă identitate. Știți că am fost, sunt și voi fi mereu un luptător și un patriot – de aceea cred că va conta foarte mult pentru jucători să poarte cu și mai multă mândrie acest tricou înnobilat cu blazonul României și să lupte în fiecare secundă pentru toți românii”, a declarat selecționerul României, Cosmin Contra.

 
Lansarea a ceea ce FRF numește “prima identitate de brand din istoria Echipei Naționale de fotbal a României” s-a făcut în prezența oficialilor FRF Răzvan Burleanu și Adrian Mutu, a selecționerului Cosmin Contra, a comentatorului sportiv Emil Grădinescu, cât și a modelelor de ocazie Andrei Vlad, Andrei Sîntean, Andrei Tușescu și Vlad Dragomir, ultimii fiind componenți ai naționalei U19 a României.

Managerul sportiv al FRF, Adrian Mutu, i-a înmânat noul tricou jucătorului Vlad Dragomir, marcând în acest fel transferul către noua generație.”De astăzi, tricolorii joacă pe piept cu un blazon în care istoria românilor și susținerea lor sunt laolaltă pentru victorie. Noul blazon al Echipei Naționale și noul echipament vor fi pentru tricolorii de azi și de mâine o chemare la unitate și la dăruire. Pentru că doar împreună putem fi mai buni și doar împreună putem câștiga”, a declarat președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Photo credits: frf.ro, Cristian China Birta

Un material de: Eliza Nițescu

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *