fbpx
Câștigă o înscriere gratuită la Semimaratonul Bucuriei!

Câștigă o înscriere gratuită la Semimaratonul Bucuriei!

 

SUNT ÎN FORMĂ și Asociația START NOW, organizator al Semimaratonului Bucuriei, ce va avea loc pe 30 Septembrie 2017, îți oferă cadou o înscriere gratuită la acest eveniment. Competiția va avea loc la Urlați, Prahova.

 

Concursul de alergare are două probe din care poți alege:

  • cursa de cros (11.8 km și 293 m diferență pozitivă de nivel)
  • cursa de semimaraton (21 km și 528 m diferență pozitivă de nivel)

Pentru a câștiga, tot ce e nevoie să faci este să ne spui care este cea mai frumoasă amintire a ta legată de alergare, fie că este vorba de un episod din copilărie, pe când aveai orele de sport la școală, o întâmplare de la un antrenament sau o competiție care a rămas un eveniment de suflet pentru tine. Valoarea premiului oferit este de 90 de lei, așa că merită să împărtășești cu noi o poveste frumoasă despre alergare trăită de tine!

 

Răspunsurile pot fi trimise fie prin e-mail, la adresa: alerg@sunt-in-formă.ro, fie adăugând un comentariu la postarea prin care anunțăm concursul pe pagina noastră de facebook, până pe 5 Septembrie 2017. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, în data de 7 Septembrie (vom filma și difuza extragerea).

Spune-le și prietenilor tăi de concurs! Astfel ai șansa de a alerga cu cei dragi.

 

Detalii despre Semimaratonul Bucuriei și înscrieri, găsești pe site-ul oficial de concurs: https://www.runtourlati.ro/

 

Noutățile despre cursă le găsești pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/SemimaratonulBucuriei/.

Dacă vrei să te familiarizezi deja cu traseul, te invităm la tura de recunoaștere organizată pentru 3 Septembrie de către Asociația START NOW.

 

Vezi aici ce îți pregătesc organizatorii pentru cea de a doua ediție a Semimaratonului Bucuriei:

https://www.youtube.com/watch?v=lEckzFsQPKg

 

Te așteptăm la start!

2 Comments

  • Lucian Checherita Posted 5 septembrie 2017 2:00

    Hmm, până acum cea mai frumoasă experiență de alergare am trăit-o la Maratonul de la Copenhaga în 21 mai anul acesta. Chiar a fost bucuria alergării pentru mine printr-un oraș cu o arhitectură superbă, poduri peste mare, parcuri, oameni fericiti ce se bucurau împreună cu copiii lor de concurenții care alergau în cursa de 42 k. În plus, a fost o organizare exemplară. Finalul a fost cu damage dar am simțit bucuria când mi s-a pus medalia de finisher la gât !

  • Shelton Schnick Posted 15 decembrie 2017 4:31

    It’s a shame you don’t have a donate button! I’d definitely donate to this fantastic blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will talk about this site with my Facebook group. Talk soon!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *